Usile automate glisante Tormax includ ultimele realizari in domeniu, oferind solutii individuale ce garanteaza un nivel inalt de comfort, siguranta si durabilitate.
Ele inglobeaza multiple posibilitati de design si functionalitate, precum si un nivel ridicat constant de calitate. Designul foarte flexibil face ca aceste usi sa se integreze perfect in orice tip de arhitectura, putand fi cu usurinta adaptate destinatiei.
All these qualities provide these doors with various applications: companies, public buildings, shops, hotels, hospitals, airports, banks, office buildings.
Sistemul de actionare Tormax asigura o mare varietate de posibilitati de operare pentru usi, obtinand miscari dinamice ale acestora, silentioase si elegante in acelasi timp. Sistemul de corectie automata verifica in permanenta valorile programate initial si le ajusteaza atunci cand este necesar.
De asemenea, usile glisante automate Tormax opereaza in conditii perfecte de securitate (bariere de siguranta cu infrarosu, schimbarea sensului de miscare la intalnirea unui obstacol, deschidere de urgenta) si sunt conforme cu standardele internationale.

Up!